Witte ronde eettafel

U kunt een witte ronde eettafel gebruiken voor als u een grote tuin heeft en u wilt met verschillende mensen gaan eten.

 

Deze tafel kunt u voorzien van een tafelkleed om aan te passen aan de situatie. In de tuin is een witte ronde eettafel vaak van kunststof gemaakt. Een eettafel van kunststof is dan ook gemakkelijk te hanteren.
In huis past een witte ronde eettafel bij bijna elke inrichting omdat wit een neutrale kleur is. U kunt een witte ronde eettafel inzetten voor het diner, maar ook om gezamenlijk aan te ontbijten of te lunchen. Natuurlijk kunt u een witte ronde eettafel ook mooi aankleden voor feesten. Deze witte ronde eettafel kan gemaakt zijn van kunststof, van hout of van stof. Ook voor het klussen in huis kan een ronde tafel handig zijn om behang in te smeren of voor steun om te zagen bijvoorbeeld. Het heeft geen scherpe hoeken waar u tegen aan kunt stoten.


Met kinderen

Voor kinderen kan een grote ronde tafel leuk zijn omdat u dan samen aan tafel kunt gaan staan knutselen of koekjes bakken. Het voordeel van geen scherpe hoeken en randen is hier ook een prettige bijkomstigheid met kleine kinderen die nog wel eens ergens tegen aanlopen.